Ingrediente
- Pentru 4 persoane:
- 1 kg fasole verde
- 1 capatana de usturoi
- cateva fire verdeata
- 3 linguri ulei
- 3 linguri otet
- 1 lingurita zahar
- sare dupa gust
- piper
Mod de preparare
Se curata si se spala fasolea verde, apoi se pune la fiert intr-un litru de apa sau in oala speciala de fiert in aburi, cu capac, la foc mic.
Dupa 20-25 minute, scoateti fasolea intr-un castron si preparati dressingul de usturoi astfel: tocati foarte fin usturoiul curatat si cu un tel mic amestecati cu uleiul, otetul, zaharul, sarea si piperul si putina zeama in care a fiert fasolea.
Turnati dressingul peste fasole. Garnisiti cu verdeata.
Se poate servi ca atare sau ca garnitura la carne sau branzeturi.
Pofta buna.
Dupa 20-25 minute, scoateti fasolea intr-un castron si preparati dressingul de usturoi astfel: tocati foarte fin usturoiul curatat si cu un tel mic amestecati cu uleiul, otetul, zaharul, sarea si piperul si putina zeama in care a fiert fasolea.
Se poate servi ca atare sau ca garnitura la carne sau branzeturi.
Pofta buna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu